termékeink

Nioh 2

Szabadítsd el a benned lakó sötétséget - Dacolj önnön halandóságoddal e vérszomjas akció-szerepjátékban.

Tovább olvasom

árak

19.899 Ft

Válassz platformot:


Termék leírása

Éld túl a japán mítosz, legenda és történelem brutális elegyét 

Sajátítsd el a szamurájok halálos művészetét a rejtélyes félig ember, félig természetfeletti jokai harcos képében a kíméletlen akció-szerepjáték folytatásában. Fedezd fel a Szengoku-korszakbeli vérgőzös Japánt és a halálos Sötét Birodalmat – mindkettőben groteszk és kegyetlen démonok járnak. Vond ki halálos fegyvereidet, és vágd le, aki utadba áll! Segítségedre lesz az átszabott harcrendszer és képességed, hogy pusztító paranormális erőkkel rendelkező jokai-szörnnyé válj.

Csiszold képességeidet

Készülj életed nagy küzdelmére a Nioh legkedveltebb elemeire épülő, áttervezett mechanikával, melyhez teljes koncentráció és nem kis ügyesség szükséges.

Válassz harcmodort

Kövesd a szamuráj útját hagyományos fegyverekkel, kardokkal és bárdokkal, vagy töltsd fel Amrita-mérődet a nagy hatalmú jokai-képességek használatához, és pusztítsd el a borzalmas ellenfeleket különféle rettentő támadásokkal.

Fejleszd fegyvereidet jokai-varázzsal

Amrita-mérőd feltöltése nem csupán nagy erejű jokai-alakodhoz segíthet, de javíthatja különféle fegyvereid statisztikáit is, és plusz erősítőket ad, melyektől ellenfeled meginog, vagy ha a földre került, megragadhatod.

Segíts másoknak és kérj segítséget tőlük

Idézd meg a más Nioh 2 játékosok által hátrahagyott szellemeket, hogy segítsenek a harcban. kísérteteik segítségedre lesznek az aktuális pálya végéig… vagy amíg le nem győzik őket.